1

Topic: Missing public signature for SOgo packages during installation

iRedMail version 1.5.2 - fetch today.

The error I receive is shown below - I tried to add the missing keys manually, but I still get a timeout...

--------------------------------------------------------
:
:
* Storage base directory:               /xxxx/vmail
* Mailboxes:
* Daily backup of SQL/LDAP databases:
* Store mail accounts in:               MariaDB
* Web server:                           Nginx
* First mail domain name:               xxxxxx.xx
* Mail domain admin:                    postmaster@xxxxxx.xx
* Additional components:                Roundcubemail SOGo netdata iRedAdmin Fail2ban

< Question > Continue? [y|N]y

[ INFO ] Add apt repo for SOGo: ...packages.inverse.ca
[ INFO ] Import apt key (0x810273C4) for SOGo repo (...packages.inverse.ca).
Executing: /tmp/apt-key-gpghome.oTmpa8JH1f/gpg.1.sh --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-key 0x810273C4
gpg: keyserver receive failed: Connection timed out
Executing: /tmp/apt-key-gpghome.a7IVOqY95h/gpg.1.sh --keyserver pgp.mit.edu --recv-key 0x810273C4
gpg: keyserver receive failed: Connection timed out
[ INFO ] Resynchronizing the package index files (apt update) ...
Hit:1 ...dk.archive.ubuntu.com/ubuntu focal InRelease
Hit:2 ...dk.archive.ubuntu.com/ubuntu focal-updates InRelease
Hit:3 ...dk.archive.ubuntu.com/ubuntu focal-backports InRelease
Hit:4 ...dk.archive.ubuntu.com/ubuntu focal-security InRelease
Get:5 ...packages.inverse.ca/SOGo/nightly/5/ubuntu focal InRelease [2613 B]
Err:5 ...packages.inverse.ca/SOGo/nightly/5/ubuntu focal InRelease
  The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY 19CDA6A9810273C4
Reading package lists... Done
:
:
Installation obviously stops with an error...

Any suggestions?

Thx Jesper

----

Spider Email Archiver: On-Premises, lightweight email archiving software developed by iRedMail team.

2

Re: Missing public signature for SOgo packages during installation

I do not know what caused the problem, but time have fixed it - everything seems to be working now

//Jesper